Radiatorer

Radiatorer til det gode indeklima

Til et godt indeklima hører også den rette temperatur. Radiatorer sørger for at holde temperaturen stabil i alle boligens rum og kan nemt reguleres efter ønske og behov. Kontakt din lokale blikkenslager Kjær VVS og få dine nye radiatorer leveret og monteret af en erfaren fagmand, som sikrer dig, at alt fungerer optimalt fra dag et.

radiatorer_157

Den helt rigtige model

Radiatorer er den primære varmekilde i det fleste hjem. Du kan få radiatorer i alverdens afskygninger, både hvad angår størrelse, design, mærke, ydeevne og prisklasse. Hos Kjær VVS finder du altid et stort udvalg af kvalitetsrigtige radiatorer fra førende producenter på markedet. Vi har stor erfaring med salg og montering af radiatorer og har helt sikkert også en model, som passer til dine ønsker og behov. Se vores store udvalg her på siden eller kontakt os for at høre mere om vores produkter og aktuelle tilbud.

 

Varmebehov

Valget af radiatorer handler ikke kun om pris og design. En radiator skal først og fremmest kunne varme hele boligen op på en tilfredsstillende måde. Varmebehovet afhænger af flere forskellige faktorer såsom rummets størrelse, isolering, vinduernes størrelse og placering, loftshøjde med videre. Man siger som tommelfingerregel, at et hus efter 1995 kræver 25-30 watt pr. m2. Ældre huse har et større behov for varme, idet isoleringen som oftest er dårligere.

 

Energibesparende og effektiv

Når du køber radiatorer hos Kjær VVS, er du sikker på at få et resultat, som matcher dine og boligens behov. Vi tager udgangspunkt i dine nuværende forhold og finder netop den model, som leverer den rette ydeevne. Dermed opnår du et resultat, der er både energibesparende og effektivt – selv på de koldeste måneder af året. Normalt placeres radiatorer altid under vinduerne, hvor luften afkøles og synker nedad. Varmestrømmen fra dine radiatorer vil således ophæve denne kuldebro og mindsk temperaturforskellige i rummet. Men der er mange faktorer at tage hensyn til for at få mest mulig gavn af dine radiatorer uden unødigt energispild. Det er derfor en god idé at få en fagmand til at rådgive dig, inden du beslutter dig.

 

Proffesionel rådgivning

Hos Kjær VVS har vi stor erfaring med installation af radiatorer. Vi kombinerer høj sikkerhed og ydeevne med et æstetisk look uden unødvendige, beskæmmende rør og beslag. Er du i tvivl om, hvilken type radiatorer du bør vælge, og hvor i boligen de med fordel kan placeres, kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på både levering og montering. Vi dækker hele Storkøbenhavn og sikrer dig altid høj faglig ekspertise og grundighed.

 

Muligheder 

Radiatorer kan anvendes til både el- og centralvarme. I Danmark benyttes oftest radiatorer tilkoblet centralvarme eller fjernvarme. Det er også muligt at kombinere dine radiatorer med alternative varmekilder såsom solvarme eller gulvvarme og således opnå en mere energivenlig opvarmning af boligen samt et bedre indeklima. Har du fjernvarme, skal du have en VVS installatør til at sætte dine nye radiatorer op. Kontakt Kjær VVS på 51 30 88 20 og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også sende en e-mail på kjaervvs@gmail.com, så vil vi gøre vores yderste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle konkrete forespørgsler.