Opvaskemaskine

Opvaskemaskine montering og installering

Har du købt ny opvaskemaskine? Kjær VVS tilbyder installation og tilslutning af din nye opvaskemaskine, så du er sikker på, at alt er lovligt og fungerer optimalt. Vi dækker hele Storkøbenhavn og garanterer altid høj faglighed, gode priser og kompromisløs kvalitet. Læs meget mere om reglerne for montering af opvaskemaskine her på siden, og hvad vi kan tilbyde dig, for at du får mest muligt ud af din nye opvaskemaskine.

 

Uforpligtende tilbud

Skal du have monteret en opvaskemaskine, kræver det en VVS installatør. VVS installatøren skal for eksempel udføre alle former for nyetablering eller indgreb i de eksisterende vand-, afløbs- og gasinstallationer. Din lokale VVS mand Kjær VVS kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på installation af opvaskemaskine. Prisen afhænger meget af de nuværende forhold, og hvor mange nye komponenter der er nødvendige for at leve op til gældende lovkrav. Eksempelvis kan det være nødvendigt med et nyt blandingsbatteri, som kan lukke for vandtilførslen.

 

Lovkrav

Når du skal installere en opvaskemaskine, skal en autoriseret VVS installatør i forvejen have lavet et tapsted med en slangetilslutning eller en afspæringsventil. Der er strenge grænser for gør-det-selv arbejde, når det gælder VVS installationer, og du risikerer omfattende skader, hvis du selv eksperimenterer med vandtilslutning og el. Du må aldrig udføre indgreb i den eksisterende vandinstallation.

 

Undgå dyre sjuskefejl

Undgå ulovlige og ukorrekte installationer, som kan forårsage store, omkostningstunge skader – kontakt Kjær VVS og få monteret din nye opvaskemaskine af en faguddannet VVS installatør – din garanti for høj sikkerhed. Når du bestiller Kjær VVS til montering af din opvaskemaskine, får du samtidig masser af vejledning og gode råd til brug, vedligeholdelse, rengøring, valg af drypbakke med videre. En vejledning som forlænger levetiden på din opvaskemaskine og højner effektiviteten.

 

Kontakt os allerede i dag

Kontakt Kjær VVS ved at ringe på telefon 51 30 88 20 eller sende en e-mail til kjaervvs@gmail.com, så vil vi gøre vores yderste for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have vedrørende installation af opvaskemaskine. Vi lægger høj vægt på samarbejdet med vores kunder, så resultatet bliver tilfredsstillende og tilsvarende dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig rigtig meget held og lykke med din nye opvaskemaskine. Vi har base i Gentofte, men kører også i Herlev, Lyngby og omegn.