Køkken

Køkken med gennemførte løsninger

Skal du have nyt køkken? Din lokale blikkenslager Kjær VVS tilbyder alt fra installation af enkelt elementer såsom håndvask og afløb til totalløsninger, hvor hele dit køkken bliver renoveret eller udskiftet fra A til Z. Med os som samarbejdspartner er du sikret grundig rådgivning, projektering og montering af erfarne og uddannede fagfolk, som sætter en ære i gennemførte håndværksløsninger. Her på siden kan du læse meget mere om dine muligheder for at bestille køkken VVS hos os – naturligvis til gode, lave priser.

koekken_149

Praktisk og funktionelt køkken

Vi anvender vores køkken flere gange dagligt. Det er her, familien mødes, og aftensmaden forberedes. Derfor er det vigtigt med et køkken, der er praktisk og funktionelt og ikke mindst sikkert at anvende. Kjær VVS tilbyder alle former for installationer og reparationer af din køkken VVS. Vi opsætter det nye køkken, udskifter det gamle køkken og reparerer det slidte køkken, så alle installationer fungerer korrekt og kan holde til at blive brugt i mange, mange år endnu.

 

Godt håndværk, gode priser

Hos Kjær VVS sætter vi fokus på det gode håndværk og den helt rigtige pris, så vores kunder opnår et resultat, de er tilfredse med. Vi har gennem en lang årrække serviceret private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvad enten du ønsker et helt nyt køkken eller blot en modernisering af dit eksisterende køkken.

 

Døgnservice

Opstår der akutte problemer såsom en tilstoppet vask, et utæt rør eller lignende, tilbyder vi døgnservice med alle former for reparationer – altid udført af en faguddannet blikkenslager. Vores døgnservice ombefatter alle i Storkøbenhavn, uanset om du er eksisterende kunde hos os eller ej. Kjær VVS – aldrig mere end en telefonopringning væk.

 

Et friskt pust – med få midler

Trænger du til fornyelse i dit køkken? En opfriskning eller modernisering behøver ikke at koste dig en formue. Selv små og enkle forbedringer kan få dit køkken til at fremstå nyt og indbydende.

Investerer du for eksempel i en ny håndvask, et mere moderne afløb, et elegant armatur eller en ny emhætte, kan du med ganske få virkemidler give køkkenet et frisk pust og oven i købet øge funktionaliteten.

 

Produkt sortiment

Kjær VVS har et bredt udvalg af elementer og VVS installationer til køkkenet. Vi tilbyder alt fra det enkle og klassiske til det moderne og originale. Uanset om du er til hvidt, sort eller masser af farver, har vi produkter af højeste kvalitet. Kig ind og se vores omfattende sortiment af VVS installationer til dit nye køkken eller kontakt os for uddybende information om aktuelle tilbud og nye varer.

 

Ring 51 30 88 20 eller send en e-mail på kjaervvs@gmail.com – vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og ser frem til at betjene dig.