Gulvvarme

Giv dig selv og familien lidt ekstra luksus i hverdagen med montering af gulvvarme i hjemmet. Gulvvarme i boligen er mere populært end nogensinde før. Det skyldes, at gulvvarme ikke blot er en komfortabel løsning til boligopvarmning, men også fordi det i stigende grad er en omkostningseffektiv løsning. Hos Kjær VVS er vi specialister i gulvvarme og tilbyder dig altid et uforpligtende tilbud på sikre, effektive løsninger, udarbejdet af fagfolk.

 

Miljørigtige løsninger

Moderne bygninger er meget velisolerede, og det betyder, at et anlæg til gulvvarme kan opretholde et komfortabelt indeklima med en særdeles lav driftstemperatur. Gulvvarme er altså ikke længere en energisluger men et ganske fornuftigt supplement til den øvrige opvarmning i boligen. Hos Kjær VVS arbejder vi målrettet på at sikre vores kunder energibesparende og miljørigtige løsninger, som nedsætter både elregningen og CO2 udslippet. Vi rådgiver dig gerne til, hvordan du kan gøre dit hjem endnu mere klimavenligt, uden at gå på kompromis med komfort og velvære.

 

Gulvvarme til alle slags gulve

Gulvvarme kan lægges under mange forskellige typer gulv, hvad enten det drejer sig om fliser, beton eller træ. Du kan få installeret gulvvarme i både våde og tørre rum og på arealer i alle størrelser. Gulvvarme konstruktioner er baseret på elvarme med efterfølgende lægning af fliser. Det er vigtigt, at du altid kontakter en fagmand, når du skal have installeret gulvvarme, da mangelfulde opsætninger kan forårsage brandfare.

 

Typer af gulvvarme

Der findes overordnet to typer af gulvvarme systemer, nemlig varmemåtte og varmekabel. Varmemåtte anvendes primært til komfortvarme indendørs i forbindelse med renovering af gulve. Varmekabler har større effekt og foretrækkes til gulve, hvor elvarmen udgør rumopvarmningen. Skal du have installeret gulvvarme i vådrum, skal der først udføres vandtætning. Din lokale blikkenslager, Kjær VVS kan rådgive dig om fordele og ulemper ved de forskellige typer gulvvarme, så du opnår en både sikker og funktionel løsning.

 

Fordele ved gulvvarme

Da gulvvarme i dag er blevet en både energirigtig og økonomisk fornuftig løsning, er der stadig flere boligejere som vælger at udskifte deres traditionelle varmekilde med gulvvarme i hele boligen.

Gulvvarme er både hygiejnisk og allergivenlig, idet du slipper for støvsamlere såsom radiatorer og rør. Samtidig umuliggør det varme, tørre miljø som gulvvarme skaber, at skimmelsvampe og husstøvmider kan udvikle sig. Sidst men ikke mindst gør gulvvarme det nemmere at indrette og møblere hjemmet, idet der ikke skal tages hensyn til radiatorer og rør på upraktiske steder.

 

gulvvarme_141