Gasservice

Gasservice – når du gerne vil have det bedste resultat

Kjær VVS Gasservice er faguddannet, autoriseret VVS arbejde udført med største omhyggelighed. Vi servicerer hele Storkøbenhavn og kan altid give dig en faglig og grundig vejledning, så du opnår det bedst mulige resultat hver gang. Med professionel gasservice kan du spare rigtig mange penge, idet et velfungerende, vedligeholdt og moderne gasfyr bruger langt mindre energi end et slidt og misligholdt anlæg. Kjær VVS og Gasservice kommer gerne ud og vurderer dit nuværende anlæg med henblik på eventuelle justeringer eller en komplet udskiftning.

Energirigtige løsninger

Kjær VVS Gasservice er din garanti for en gasservice, der lever op til alle gældende regler, og som sikrer dig høj funktionalitet og sikkerhed på en energirigtig og brugervenlig måde. Vi dækker alle områder indenfor gasservice og er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation og servicering af naturgaskedler. Vi rykker ud, uanset om det er hverdag eller weekend og sætter en ære i at kunne hjælpe dig med netop dit gasfyr.

Autoriseret fagmand

Opgaver indenfor gasservice kræver en autoriseret fagmand, som kan sikre en korrekt og stabil opsætning og skånsom vedligeholdelse. Kjær VVS Gasservice gennemfører alle påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en serviceaftale til dit behov. Således opnår du altid et sikkert og funktionelt resultat med lang holdbarhed og stor brugervenlighed.

Spar penge

Hos Kjær VVS Gasservice sætter vi en ære i at skabe klimavenlige og energisparende løsninger til fordel for både miljøet og din pengepung. Med et nyt og moderne gasfyr kan du spare flere tusinde kroner på varmeregningen hvert eneste år, og investeringen har således hurtigt tjent sig selv ind igen. Er du interesseret i at høre, hvordan du kan spare mange penge helt enkelt, kommer vi gerne ud og vurderer dine nuværende varmekilder og giver et uforpligtende tilbud på udskiftning og modernisering af dit gamle anlæg.

gasservice_137

Både private og virksomheder

Kjær VVS Gasservice har en stor geografisk dækning og servicerer både private og erhvervskunder.

Vi tilbyder endvidere ejendomsservice og gasservice til alle boligforeninger i Storkøbenhavn. Når I bestiller gasservice hos os, kan vi tilbyde årlige eftersyn, hvor vi eksempelvis foretager rensning og justering, udskifter eventuelt defekte dele og udfører grundige forbrændingsprøver for at sikre, at alt fungerer optimalt samt for at tjekke, om der eventuelt kan foretages yderligere energibesparende justeringer.

Kontakt os på 51 30 88 20

Kontakt Kjær VVS Gasservice og hør meget mere om vores gasservice for både private, boligselskaber og virksomheder. Ring for et uforpligtende tilbud samt priser på store anlæg. Både mails og telefoner besvares af erfarne fagfolk, som kan rådgive og vejlede dig til den helt rigtige løsning. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at betjene dig med professionel og grundig gasservice.