Gasfyr

Gasfyr

Energibesparende, sikker og miljøvenlig: Den kompakte, elegante kondenserende gaskedel fra Weishaupt er enkel og montere med lette tilslutninger og har en yderst støjsvag drift. Normvirkningsgraden er op til 110% Hø (99,1% Hn).

 

Lavt energiforbrug

Den monterede O2-Regulering (SCOT-system) sikrer en usædvanlig lav udledning af skadestoffer i miljøet og optimerer forbrændingskvaliteten fuldautomatisk.

 

Fremtidsikker kondensationsteknik

Aluminium-varmeveksleren er garant for en konstant høj virkningsgrad og et usædvanligt lavt gasforbrug.

 

Uafhænig af brændstofkvalitet

SCOT-systemet sørger for optimal forbrænding ved alle gasarter N-gas og F-gas trods svingninger i gaskvaliteten.

 

Nem at montere

Ligemeget om det er i kælderen, oppe på loftet – det flotte og enkle design passer ind alle steder. Der kan fås gaskedler med ydelser fra 4 kW til 65 kW, og i kaskader op til 300 kW.

 

Enestående alsidighed

Weishaupt kondenserende gaskedler findes også med indbygget varmeveksler.

 

Eminente emissionsværdier

Med den forbilledlige energiudnyttelse sikres en tilsvarende lav skadestofudledning.

 

Lang levevetid

Hos Weishaupt er den fuldendte kondensationsteknik resultatet af årelang erfaring, forskning og udviklingsarbejde. Ved produktion bliver der kun anvendt de bedste materialer.

 

Fremtidssikkerhed er standard

Weishaupt kondensationsteknik sikrer brugeren utallige muligheder f.eks. tilslutning til solfangersystem, fastbrændselskedler og udvidelsesmoduler med tilslutning af op til 8 varmekredse.

 

Ring 51 30 88 20 eller skriv til os på vores kontakt side, hvis du vil høre mere om hvordan vi håndterer udskiftning af din eksisterende varmeordning til et nyt og moderne gasfyr.