Ejendomsservice

Ejendomsservice – En del af vores hverdag

Kjær VVS tilbyder ejendomsservice i hele Storkøbenhavn. Begrebet ejendomsservice dækker over en række serviceydelser i relation til drift, vedligeholdelse og reparationer af ejendomme. Målet er at sikre hurtig og stabil service i hverdagen samt holde driftsomkostningerne nede ved hjælp af løbende kontrol, justeringer og optimeringer af nuværende anlæg. Kjær VVS og Ejendomsservice tilbydes til alle typer af ejendomme på præcis det niveau, du ønsker. Således opnår du altid en fleksibel løsning til den helt rigtige pris.

 

Ejendomsservice

Eksempler på opgaver vi tilbyder i forbindelse med ejendomsservice kan være tilsyn med tekniske installationer og VVS installationer, kontrol af vandspild, vedligeholdelse og kontrol af rørinstallationer, pumper og brønde, montering og kontrol af elektriske anlæg, ventilationsanlæg, varmestyring, kontrol af varmeanlæg, overstyring af varmeanlæg via CTS anlæg og meget, meget mere. Med ejendomsservice udført af en autoriseret VVS installatør er der mange penge at spare, idet vi sikrer jer energivenlige og effektive løsninger, som holder omkostningerne nede og sparer jer for dyre reparationer.

 

Målrettede løsninger

Kjær VVS og Ejendomsservice skaber hver dag glæde og tilfredshed i boligejendomme, boligselskaber, private og kommunale bygninger i hele Storkøbenhavn. Vores professionelle og målrettede løsninger skaber store energibesparelser og forlænger levetiden på alle artikler indenfor vand, varme og el. Vi står altid klar at analysere og tilbyde forbedringer på jeres nuværende VVS installationer og anlæg, så I opnår større komfort og færre udgifter.

 

Kundesetilfredshed

Siden 1994 har Kjær VVS og Ejendomsservice ydet professionel, effektiv og økonomisk ejendomsservice til ejendomme i hele Storkøbenhavn. Vi sætter en ære i tæt kundekontakt og fleksible, skræddersyede løsninger med fokus på individuelle ønsker. Hos os er kundetilfredshed en selvfølge, og vi gør altid vores yderste for at skabe resultater, der lever op til kundens forventninger.

 

En velfungerende ejendom

Ejendomsservice sikrer en velfungerende ejendom. Der er en lang række praktisk opgaver, som skal løses for at vedligeholde ejendommen og få den til at fungere bedst muligt. Kjær VVS og Ejendomsservice sørger for, at alle anlæg og installationer fungerer efter forskrifterne. Vi udskifter og justerer efter behov og sørger for, at alt virker, som det skal. Mange ting tages for givet i dagligdagen, lige indtil de ikke fungerer. Det gælder især VVS installationer, el, afløb og varme. Er uheldet ude, er vi på pletten med akut hjælp. Derudover kan vi forebygge skader og dermed hindre store, uforudsete omkostninger i forbindelse med reparationer. Kjær VVS og Ejendomsservice – tryghed og komfort i hverdagen.

ejendomsservice_129

Uforpligtende tilbud – 51 30 88 20

Stabilitet, pålidelighed og godt håndværk er nøgleordene hos Kjær VVS og Ejendomsservice. Vi tilbyder altid vores kunder effektivitet og høj, imødekommende service, uanset opgavens omfang. Således opnår de altid det bedste resultat til den bedste pris. Vi håber, at du måtte få besvaret eventuelle spørgsmål her på siden og kontakte os for et uforpligtende tilbud på professionel ejendomsservice af erfarne fagfolk. Vi kommer gerne forbi til en nærmere besigtigelse af den pågældende ejendom for en mere præcis beregning af den ønskede opgave. Vi glæder os til at høre fra jer og håber, at I vil finde interesse i Kjær VVS og Ejendomsservice.