Bryggers

Bryggers – trænger du til et nyt?

Er du træt af dit gammeldags og upraktiske bryggers? Et bryggers er ofte det første indtryk, man får af en bolig. Det er det første rum, man træder ind i, og det sidste man ser, inden man forlader boligen igen. Giv dit bryggers et facadeløft og få praktiske, funktionelle og smarte løsninger, som gør rummet til et rart sted at være med masser af diskrete opbevaringspladser og installationer, som virker.

 

Ingen opgaver er for lille, ingen er for stor

Et bryggers har mange funktioner, og derfor ender det ofte med at blive en rodebunke af rør, ledninger, overtøj og klodsede installationer. Hos Kjær VVS tilbyder vi alt fra simple moderniseringer såsom installation af en vandhane eller håndvask til omfattende totalløsninger, hvor du får et helt nyt bryggers, der matcher boligens stil og opfylder dine ønsker og behov til mindste detalje. Vi tager udgangspunkt i dine konkrete drømme og skaber i fællesskab den helt rigtige løsning.

 

Et helt nyt bryggers

Den totale bryggers renovation fra A til Z begynder med professionel vejledning og afsluttes med et komplet bryggers klar til brug. Kjær VVS har brancheerfaring siden 1994 og kan give dig grundig og faglig inspiration og rådgivning omkring dit bryggers. Med vores store fagkundskab og konsekvente grundighed kan vi skaber et smukt og funktionelt bryggers til alle slags hjem. Nogle ønsker et standard bryggers, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger med et væld af ekstra funktioner og smarte detaljer, som letter dagligdagen og øger komforten. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger og sætter en ære i at skræddersy det helt rigtige bryggers til netop dig og din familie.

bryggers_125

 

Energirigtige løsninger

Når du hyrer Kjær VVS til renovation af dit bryggers, er du sikker på at få en klimavenlig løsning, som nedsætter dit energiforbrug og CO2 udslip. Vi lægger høj vægt på energirigtige løsninger, der nedsætter vand og varme forbrug og således sparer dig for mange penge hver eneste måned. Vi er eksperter, når det gælder teknisk isolering af rørinstallationer, hvilket er en effektiv vej til energibesparelse i dagligdagen, uden at det går ud over komfort og æstetik. Kontakt Kjær VVS og hør meget mere om dine muligheder for at gøre dit bryggers mere miljøvenligt og energibesparende.

 

VVS hjælp døgnet rundt

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge tid og energi på i dagligdagen. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført sikkert og korrekt for bedst mulig ydeevne og lang holdbarhed. Skulle der opstå akutte problemer såsom et tilstoppet afløb eller et utæt vandrør, rykker vi ud hele døgnet, også i weekender. Således er din lokale blikkenslager aldrig mere end en telefonopringning væk.

 

Kontakt os på 51 30 88 20

Kontakt Kjær VVS og få yderligere information om praktiske, miljørigtige og smukke VVS løsninger til dit bryggers. Vi sidder klar ved telefon og mail for at besvare dine spørgsmål. Har du konkrete forespørgsler på VVS artikler til dit bryggers, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse. Ring eller skriv allerede i dag for en personlig snak og et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.