Badeværelse

Badeværelse med fokus med stil og funktionalitet

Få et badeværelse med en god balance i stil og funktionalitet. Et badeværelse fra Kjær VVS er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde, der hviler på mange års erfaring. Vi udfører alt fra små reparationer til totalrenovering og opsætning af et helt nyt badeværelse. Alt inventar er af højeste kvalitet for lang holdbarhed og et flot, brugervenligt design. Her på siden kan du læse meget mere om dine muligheder for at få moderniseret dit badeværelse med hjælp fra din lokale blikkenslager.

 

Kreative løsningsforslag

Påtænker du badeværelse renovering eller modernisering af eksisterende badeværelse? Kjær VVS tilbyder professionel rådgivning, inspiration og kreative løsningsforslag, så du opnår netop det resultat, du drømmer op, til den helt rigtige pris. Hos Kjær VVS er vi specialister indenfor badeværelse VVS og tilbyder alt fra projektering og installation, til reparation og vedligeholdelse. Hvad enten du skal have udskiftet dele af inventaret eller have udført en mere omfattende istandsættelse, står vi til din rådighed.

 

Idéer og drømme til dit badeværelse

I et badeværelse er mulighederne uendelige for at udfolde sin personlige stil, kreative idéer og drømme. Vi kan hjælpe med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne, så du opnår et helstøbt resultat, der er både funktionelt og æstetisk. Skal det være enkelt og strømlinet, romantisk, hyggeligt, farverigt eller maskulint i sort og rustfrit stål? Hvordan skal håndvasken se ud? Armaturet? Toilettet? Vælg farver og stil efter din personlige smag og sæt dit helt eget præg på dit nye badeværelse. Vi sørger for, at alt fungerer.

 

Nydelse og velvære

Med Kjær VVS opnår du et badeværelse, som udstråler nydelse og velvære, samtidig med at det er nemt at vedligeholde og rengøre. Dette resultat opnår vi gennem en kombination af håndværksmæssig erfaring og grundighed samt kvalitetsrigtige og gennemtestede VVS artikler fra de førende producenter på markedet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men sørger for æstetik til mindste detalje.

 

Produkter

Hos os finder du altid et bredt sortiment i artikler til dit nye badeværelse. Se for eksempel vores mange flotte produkter indenfor toiletter, afløb, brusekabiner, vaske og meget, meget mere. Se også vores omfattende udvalg af armaturer i enhver afskygning. Uanset din smag og stil har vi de helt rigtige produkter til prisen.

badevaerelse_121

Hos Kjær VVS lægger vi stor vægt på miljørigtige løsninger, som nedsætter vand og energi forbrug uden at gå på kompromis med komforten. Du finder derfor altid en lang række spændende, energibesparende produkter og løsninger, som gavner både klimaet og pengepungen. Kig ind og lad dig inspirere eller kontakt os for uddybende information om vores badeværelse artikler.

Kontakt os for et godt tilbud

Er du nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for at modernisere dit badeværelse gennem et tæt samarbejde med din lokale blikkenslager, Kjær VVS?

Ring 51 30 88 20 eller skriv til kjaervvs@gmail.com allerede i dag for uddybende information og et uforpligtende tilbud. Vi drøfter dine ønsker og behov og finder i fællesskab den helt rigtige løsning. Vi holder til i Gentofte, men kører naturligvis også i Herlev, Lyngby og omegn.