Afløb

Til daglig er vores afløb ikke noget, vi lægger mærke til, men når først det ikke fungerer, kan det afstedkomme store gener såsom tilstoppede vaske, toiletter der løber over, fugtskader, våde, oversvømmede gulve med videre. Oplever du problemer med dit afløb, står Kjær VVS til din tjeneste hele døgnet. Vi udfører akutte reparationer og forebyggende vedligeholdelse, så dit afløb igen fungerer bedst muligt.

 

Nyt afløb

Leder du efter et nyt afløb til badeværelset eller køkkenet? Kontakt Kjær VVS og få inspiration, professionel rådgivning og kreative løsningsforslag til et moderne og funktionelt afløb, der matcher boligens stil. Vi tilbyder alle former for kvalitetsrigtige afløb, både hvad angår standard- og specialløsninger til private, boligforeninger og virksomheder.

 

Problemer med dit afløb

Opstår der gentagne problemer med dit afløb, kan det skyldes en skade i selve kloakledningerne eller eventuelt en tilstoppet vandlås. I disse mere komplicerede tilfælde, bør du altid kontakte autoriserede fagfolk for at løse fejlen, inden den udvikler sig til mere omfattende skader såsom lækager, brud og vand, der siver ind i bygningen og forårsager sundhedsfarlige fugtskader. Er dit afløb af ældre dato, kan du med fordel udskifte det med et nyt og mere moderne afløb.

 

Gennemførte detaljer

Uanset om du bygger nyt badeværelse eller renoverer et eksisterende, er det en oplagt lejlighed til at kæle for detaljerne og skabe de helt rigtige omstændigheder, som du og familien kan nyde hver eneste dag. I stedet for det traditionelle afløb kan du for eksempel vælge en afløbsrende, som integreres i badeværelsets øvrige design og således indgår som et element, der fremhæver stilen, linjerne og funktionaliteten.

 

Mindre rengøring, mere æstetik

Hos Lasse Kjær kan vi blandt andet anbefale en elegant afløbsrende af rustfrit stål, som kan erstatte den traditionelle firkantede rist over dit afløb. Afløbsrenden kan i mange tilfælde erstatte den forhøjning, som adskiller brusekabinen fra det øvrige gulvområde, og således både lette rengøringen og give et mere strømlinet og moderne look.

afloeb_117

Produkter

Hos Kjær VVS finder du altid et bredt udvalg af markedets bedste produkter indenfor afløb. Naturligvis til gode priser. Vi har alt fra fittings og rør til afløbsskåle og diverse produkter til kloak-installation. Alt er i rustfrit stål for lang levetid og et minimum af vedligeholdelse. Kig ind og se vores store udvalg af VVS artikler. Har du spørgsmål vedrørende afløb eller vores øvrige produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os for rådgivning og uddybende information.

 

Kontakt os på 51 30 88 20

Afløb med Kjær VVS – store besparelser, hurtig levering og kompetent rådgivning. Ring eller skriv allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller se vores store udvalg af produkter indenfor afløb til boligen. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, står vi altid til rådighed med personlig vejledning og gode råd. Kontakt Kjær VVS, din lokale blikkenslager i Storkøbenhavn. Vi glæder os til at høre fra dig.