Om Kjær VVS

Smukke, holdbare løsninger

Kjær VVS udfører alle former for opgaver inden for VVS-faget og lægger altid vægt på funktionelle og energibesparende løsninger til glæde for både elregningen og miljøet. Vi prioriterer professionel rådgivning, omhyggelig planlægning, høj kvalitet og skræddersyede løsninger baseret på individuelle ønsker og behov. Disse kerneværdier sikrer os smukke, holdbare resultater og tilfredse kunder, der kan have glæde af vores løsninger i mange år.

 

Kvalitet og energioptimering

Vi bestræber vi os på at fremstå som en kvalitetsbevidst VVS virksomhed, som leverer solidt håndværk til konkurrencedygtige priser. Den høje kvalitet vi er kendt for, opnås gennem en kombination af grundig rådgivning, god håndværksmæssig tradition, lydhørhed overfor den enkelte kundes ønsker samt konstant fokus på ny teknologi og energioptimering. Vores fundament er en stabil og loyal kundekreds som omfatter private, institutioner, skoler, boligforeninger og virksomheder i hele Storkøbenhavn. Vi håber, at også du vil finde interesse i vores forretning, og ser frem til at servicere dig.

 

Fokus på miljøet

Klima er et buzz-word i alle brancher i øjeblikket, og hos os er det vigtigt at kunne tilbyde energieffektive og miljørigtige løsninger – til tiden og til den rigtige pris. Dette gør vi blandt andet gennem udskiftning af kondenserende gasfyr, teknisk isolering af rørinstallationer samt ved at anvende moderne og energirigtige VVS artikler til alle installationer i boligen, såsom toilet med halvt skyl, energibesparende gulvvarme og så videre. Med vores miljøvenlige løsninger er du ikke bare med til at skåne klimaet, du kan også spare store summer på vand- varme- og elregningen hvert eneste år.

 

Kontakt

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om Kjær VVS og Gasservice, og hvilke services og VVS artikler vi kan tilbyde dig som kunde. Find inspiration og information om vores VVS service og omfattende udvalg af VVS udstyr eller ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse. Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig god fornøjelse med hjemmesiden.

 

medlemaftekniq-200x200_181

Vi sponsorerer :
gvi_logo_103